Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Breekbrood

    9,50

    met aioli, tapenade en boter

  • Italiaanse en Spaanse hamsoorten

    12,50

    met meloen

  • Carpaccio van ossenhaas

    14,50

    met pesto en Grana Padanokaas

  • Noorse garnalencocktail

    13,50

    met cocktailsaus

  • Gerookte zalm

    14,00
  • Salade Caprese *

    13,50

    tomaat, mozzarella, verse basilicum

    * Vegetarisch
  • Vitello Tonnato

    15,00

    rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise

  • Toast Riche

    16,50

    gerookte paling, gerookte zalm en garnalen geserveerd met cocktailsaus en toast

  • Gerookte paling

    15,50

    met toast en boter

  • Hollandse garnalen

    14,50

    met cocktailsaus

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    7,50
  • Mosterdsoep

    7,50
  • Kippensoep

    7,50
  • Groentesoep

    7,50
  • Aspergesoep

    8,00
  • Paprikasoep met lenteui *

    8,00
    * Vegetarisch
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Gamba’s Pil-Pil

    17,50

    pittige gamba's gebakken in olie, geserveerd met stokbrood

  • Gebakken champignons *

    13,50

    gegratineerd met kaas, geserveerd met stokbrood

    * Vegetarisch
Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Salade *

    15,00

    met diverse slasoorten, noten, olijven, tomaat, komkommer en verse asperges

    * Vegetarisch
  • Salade met geitenkaas *

    15,00

    met diverse slasoorten, geitenkaas, biet, gebrande noten en overgoten met honingdressing

    * Vegetarisch
  • Ceaser salade

    14,50

    slasoorten, olijven, kipfilet, spek, en Grana Padano

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Gebakken zeetong

    44,50

    met witte wijnsaus

  • Gebakken zalm

    27,50

    met krokante kruidenkorst en witte wijnsaus

  • Gebakken scholfilet

    25,50

    met bimi en ravigottesaus

  • Gebakken sliptong

    28,50

    met witte wijnsaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Gevulde kipfilet

    24,00

    gevuld met Heksenkaas, omwikkeld met spek, geserveerd met gebakken champignons

  • Schnitzel*

    23,50
  • Kalfslever met spek en ui

    24,50
  • Kipsaté grande

    24,50

    grote spies, satésaus, atjar, salade en komkommer

  • Black Angus biefstuk*

    24,50
  • Cordon Bleu

    24,50

    gegratineerd met kaas, met champignons en kaassaus

  • Stoofschotel van kalfssukade

    25,00

    ouderwets lekker met aardappelpuree

  • Varkenshaas*

    25,50
  • Spareribs

    26,00

    met cocktail- en knoflooksaus

  • Tournedos*

    32,50
  • Mixed grill

    31,00

    biefstuk, varkenshaas, spareribs en kipfilet met koude sausjes

  • Lamsfilet*

    29,50

    met champignons en saus naar keuze

  • Runderentrecôte*

    33,50
  • Sauzen naar keuze*:

    stroganoff-, champignonroom-, peper- of gorgonzolasaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen.

Asperge gerechten

Asperge gerechten

Voorgerechten

  • Asperges met gerookte zalm

    geserveerd met dillesaus

    13,50
  • Asperges met Ardennerham

    12,50
  • Aspergesoep

    8,00

Hoofdgerechten

  • Asperges 'Flamande'

    asperges, ham. ei, gekookte aardappelen en boterjus

    28,50
  • Asperges 'Surf & Turf'

    met tournedos (150 gram). kreeftenstaart. gekookte aardappelen, ei en boterjus

    33,50
  • Asperges met gepocheerde zalm

    met ei, gekookte aardappelen en boterjus

    30,00

Bijgerecht

  • Asperges

    met aardappelen, ei en boterjus

    19,50
Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Groentecurry *

    24,50

    met wilde rijst en naanbrood

    * Vegetarisch
  • Groentestrudel *

    24,50

    bladerdeeg gevuld met groenten en noten met roomsaus

    * Vegetarisch
  • Lasagne *

    24,50
    * Vegetarisch
Kindermenu

Kindermenu

Voor de kleintjes
  • Voorgerecht: Ardennerham

    7,50

    met meloen

  • Voorgerecht: Carpaccio

    9,50
  • Voorgerecht: Boefjessoep

    5,00

    klein kopje soep naar keuze

  • Pannenkoek of poffertjes

    7,50
  • Frites met naar keuze

    10,00

    keuze uit: kroket, frikandel, spare ribs, knakworst, kaassouflé of hamburger

  • Frites met biefstuk of schnitzel

    12,50
  • Frites met zalmmootje

    12,50
  • Pasta met bolognesesaus

    13,50
  • Dessert: Yoghurt met vers fruit

    6,50
  • Dessert: Kinderijsje

    7,00

Hebt uw dieetwensen of zijn er speciale wensen betreffende de ingrediënten in onze gerechten? Laat het dan weten aan de bedieningsmedewerker. In samenspraak met u kunnen we aan uw wens tegemoet komen.

Desserts

Desserts

  • Vlaflip

    6,50

    “ouderwets maar lekker”

  • Dame blanche

    8,50

    vanille ijs met chocoladesaus en slagroom

  • Vanille-ijs met slagroom

    7,50
  • Vanille-ijs met aardbeien en slagroom

    9,50
  • Vers fruit met vanille-ijs

    9,00

    met slagroom

  • IJsmacaron pistache

    9,00

    met verse ananas, karamelsaus en slagroom

  • Cheesecake

    9,00

    met limoncello sorbetijs

  • Toekan sorbet

    8,00

    orgineel en lekker

  • Emmense koffie

    9,50

    espresso, koffie of cappuccino met likeur naar keuze, slagroom, bonbon en een koekje

  • Coffee special

    9,50

    Irish,- French,- Spanisch,- of Italian Coffee

Bij de borrel

Bij de borrel

  • Bitterballen (8 stuks)

    7,00
  • Warm bittergarnituur (8 stuks)

    8,00
  • Kaas & worst

    8,00
  • Borrelplank

    14,50

    met bitterballen, chips, pinda's, kaas en worst