Direct naar de contentDirect naar de footer

Update COVID-19

Vanwege de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld omtrent het Corona virus zijn er diverse faciliteiten gesloten. Hieronder treft u een overzicht van de maatregelen welke wij in Hotel Emmen hebben getroffen. Alle maatregelen gelden tot tenminste 28 april 2020. Deze pagina zal continu bijgewerkt worden indien er nieuwe maatregelen worden opgesteld. Heeft u in genoemde periode een bezoek gepland aan Hotel Emmen? Dan raden wij u aan om deze pagina nauwlettend in de gaten te houden.

 • Per 15/3/2020, 18:00 uur is ons restaurant, lobby en hotelbar gesloten t/m 28 april 2020.
 • Hotelgasten: voor hotelgasten is het mogelijk om te ontbijten en dineren op aangepaste tijden.
  Het ontbijt van dinsdag tot vrijdag is van 07:00 uur tot 09:00 uur. Buiten deze tijden kunnen wij een ontbijtpakket voor u maken.
  Op zaterdag, zondag en maandag is er GEEN ontbijt en zal een een ontbijtpakket voor u klaar staan.
  Het diner (roomservice) is van maandag tot donderdag mogelijk van 18:00 tot 20:00 uur. Dit is een beperkte (wisselende) kaart.
  Op vrijdag, zaterdag en zondag is het diner alleen op aanvraag om 18:30 uur! Dit dient van te voren worden aangegeven.
 • Het zwembad en de fitness zijn per heden gesloten en zijn dus ook niet beschikbaar voor onze hotelgasten.
 • Heeft u een reservering staan bij Hotel Emmen met aankomst binnen genoemde periode en wenst u deze te annuleren of te wijzigen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptionisten via 0591 - 571800, of per mail info@emmen.valk.nl. Wij zullen samen met u kijken naar de voorwaarden en de verschillende mogelijkheden. Dit geldt voor rechtstreekse boekingen, boekingen via onze eigen Valk sites of boekingen via Hotelkamerveilingen.nl.
  Voor alle reserveringen die u via een ander boekingskanaal heeft gereserveerd dient u zelf contact op te nemen met de betreffende partij.
 • Gasten van buitenaf: Helaas kunnen/mogen wij onze gasten van buitenaf niet voorzien van eten en drinken. Wij zullen tot en met 28 april 2020 geen ontbijt, lunch(buffet)en diner organiseren. Alle reserveringen welke reeds gemaakt zijn zullen geannuleerd worden.
 • Onze vergaderruimtes zijn gesloten t/m 1 juni 2020
 • Het Live Cooking buffet op zaterdag en de brunch op zondag zijn geannuleerd t/m 1 juni 2020
 • Indien u bij ons zal verblijven in Hotel Emmen en u heeft meer/andere vragen omtrent uw verblijf, raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptie.
 • tot 10 mei nemen wij alleen zakelijke reserveringen aan. Wij zullen u na het maken van uw reservering vragen om een uittreksel KvK