Direct naar de contentDirect naar de footer

GREEN KEY

Comfort en charme met oog voor de toekomst. Er even lekker tussenuit. Genieten van de gezelligheid, weer eens goed bijkletsen, geen haast en een adembenemende omgeving om te ontdekken. Bij Hotel Emmen doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten kosten gaan aan uw comfort. Daarvoor hebben wij het Green Key-certificaat ontvangen.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het 'milieuvriendelijke' niveau.

Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de Gouden Green Key.

In het kader van de Green Key streeft Hotel Emmen naar een Duurzaam Inkoopbeleid. Klik hier voor meer informatie en de MVO-verklaring.


Kijkt u ook op http://www.hotelvoordetoekomst.nl/nl/ voor meer informatie