Direct naar de contentDirect naar de footer

3 gangen menu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Carpaccio

    van ossenhaas geserveerd met kaas en truffelmayonaise

  • Soep

    Keuze uit tomaten-, groente-, mosterd- en uiensoep

  • Gerookte zalm

    geserveerd met uitjes, kappertjes en dillesaus

  • Feta salade

    met olijven, komkommer, tomaat en een romige dressing

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Gebakken zalmmoot

    geserveerd met bearnaisesaus

  • Lasagne

    gegaard in de oven en gegratineerd met kaas

  • Black Angus biefstuk

    geseerveerd met champignons en kruidenboter

  • Kipfilet gevuld

    met heksenkaas en omwikkeld met spek

  • Varkenshaas gevuld

    Varkenshaas gevuld met brie en omwikkeld met spek, gegaard in de oven en geserveerd met roomsaus

Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Vanille-ijs

    met vers fruit

  • Crème brûlée

    met vanille-ijs

  • Van der Valk sorbet

  • Koffie met slagroom

    geserveerd met snoepjes en een likeur naar keuze