Direct naar de contentDirect naar de footer

Breng een bezoek aan vakantiepark slagharen

Het bekende attractiepark Slagharen is een van de populairste parken van Nederland en een klassiek uitje met het gezin. Het is een plek waar het Wilde Westen tot leven komt, u kunt genieten van tal van attracties en een aanstekelijke Mexicaanse sfeer. Jammer genoeg staat er na afsluiting van de dag vaak nog een lange rit naar huis op het programma. Dat druk verkeer vermijden en de volgende dag uitgerust naar huis trekken? Dan kunt u kiezen voor camping Slagharen. Hebt u echter geen trek in een camping Slagharen en liever wat luxe? Dan vindt u in de buurt het Van der Valk hotel Emmen. Dit luxe alternatief voor een Slagharen camping is een schitterend verwenidee voor een lage prijs.

Boek een hotel bij Drenthe

Meer dan een camping Slagharen

Wat het Van der Valk hotel Emmen voor heeft op een camping Slagharen? Wat niet is de betere vraag. Het hotel ligt vlakbij de A37 en diverse andere uitvalswegen wat het vlot bereikbaar maakt. Bovendien zijn de faciliteiten ronduit indrukwekkend. Als gast ligt u niet alleen op een klein half uurtje afstand van Slagharen, maar bovendien geniet u ook van een zwembad met whirlpool en een heus fitnesscentrum. De ochtend nadien recupereert u lekker met het uitgebreid ontbijtbuffet. Om dit alternatief voor een camping Slagharen in één woord te omschrijven: ideaal.

En nog veel meer in de omgeving

Een camping Slagharen dat is natuurlijk voornamelijk bedoeld voor bezoekers van het attractiepark Slagharen. Wilt u echter uw horizon nog wat meer verruimen? Dan is er heel wat meer te doen in Drenthe en de omgeving van Emmen. Wat dacht u van een dagje Plopsa Indoor Coevorden of de WILDLANDS Adventure Zoo of een cultureel uitstapje richting de Hunebedden. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om met het gezin of alleen te doen in de buurt van het Van der Valk hotel Emmen. Handig is ook dat u bij het Van der Valk hotel Emmen meerdere arrangementen kunt boeken inclusief tickets voor deze attractieparken. Zo hoeft u echt helemaal niets zelf te doen. Het arrangement boeken, aankomen in het hotel en uw tickets ophalen. Dat is alles wat u hoeft te doen.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe