- Hotel naam
- Hotel Emmen
- Adres
- Verlengde Herendijk 50
- Postcode en plaats
- 7833JD Nieuw Amsterdam
- Locatie
- Open in Google Maps
Kerstmenu
Geniet van ons Kerstmenu

Koude voorgerechten
WILD TAPAS
17,00 gevarieerde wild-gerechtjes
BLACK ANGUS CARPACCIO
18,50 dun gesneden runderfilet geserveerd met een truffelmayonaise
TOAST COBRA
19,50 gerookte paling en gerookte zalm geserveerd met dillesaus
HOLLANDSE GARNALEN
17,50 geserveerd met cocktailsaus
GEROOKTE ZALM
16,50 geserveerd met dillemayonaise
CARPACCIO VAN RODE BIET *
15,00 geserveerd met gegratineerde geitenkaas met honing
* VegetarischIBERICOHAM
14,50 geserveerd met meloen
WINTERSALADE
16,00 mesclun salade met gerookte eendenborst, noten en frambozendressing
STOKBROOD
9,00 geserveerd met boter, aioli en tapenade

Warme voorgerechten
GAMBA’S PIL PIL
19,50 gebakken gamba’s met rode peper en knoflook
PADDENSTOELEN
16,50 met room en knoflook, gegratineerd met kaas
SOEPEN
9,00 Keuze uit: Bospaddenstoelensoep, Tomatensoep, Pompoensoep en Mosterdsoep.
Vegetarische gerechten
WINTERSE GROENTENCURRY *
27,50 geserveerd met naanbrood
* VegetarischGROENTENSTRUDEL *
27,50 geserveerd met pruimenportsaus
* Vegetarisch

Vleesgerechten
VARKENSHAAS
31,50 geserveerd met gegrilde groenten en saus naar keuze*
TOURNEDOS
35,00 geserveerd met bospaddestoelen en saus naar keuze*
KALFSSUKADE
29,50 geserveerd met aardappelpuree
SCHNITZEL
26,50 geserveerd met gebakken ui en jagersaus
SPARERIBS
31,50 geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
MIXED GRILL
35,00 geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
KIPFILET
27,50 gevuld met heksenkaas, omwikkeld met spek en geserveerd met bospaddestoelen
SURF EN TURF
39,50 tournedos geserveerd met kreeftenstaarten en beurre maître d’hôtel
RIBEYE
38,50 geserveerd met saus naar keuze*
Sauzen naar keuze: stroganoff-, peper-, champignonroom-, roquefort-, saté- en jägersaus

Visgerechten
GEBAKKEN ZEETONG
39,50 geserveerd met witte wijnsaus
SLIPTONG
32,50 geserveeerd met witte wijnsaus
ZALMMOOT
29,50 gebakken, geserveerd met bospeen, bimi en bearnaisesaus

Wildgerechten
EENDENBORSTFILET
31,00 GESERVEERD MET PRUIMENPORTSAUS
HERTENBIEFSTUK
34,50 geserveerd met cognac wildsaus
JACHTSCHOTEL
33,50 van haas, hert en wildzwijn

Desserts
GRAND DESSERT
14,00 diverse kleine nagerechtjes
DAME BLANCHE
10,00 WARME KERSEN MET VANILLE IJS
10,00 CREME BRULEE
10,00 TIRAMISU
10,00 KAASPLATEAU
12,00 diverse binnen- en buitenlandse kaassoorten, geserveerd met roggebrood en chutney
KOFFIE EMMEN
11,00 koffie naar keuze, slagroom en bonbons geserveerd met een likeur naar keuze