Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Geniet van ons Kerstmenu

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

.
  • WILD TAPAS

    17,00

    gevarieerde wild-gerechtjes

  • BLACK ANGUS CARPACCIO

    18,50

    dun gesneden runderfilet geserveerd met een truffelmayonaise

  • TOAST COBRA

    19,50

    gerookte paling en gerookte zalm geserveerd met dillesaus

  • HOLLANDSE GARNALEN

    17,50

    geserveerd met cocktailsaus

  • GEROOKTE ZALM

    16,50

    geserveerd met dillemayonaise

  • CARPACCIO VAN RODE BIET *

    15,00

    geserveerd met gegratineerde geitenkaas met honing

    * Vegetarisch
  • IBERICOHAM

    14,50

    geserveerd met meloen

  • WINTERSALADE

    16,00

    mesclun salade met gerookte eendenborst, noten en frambozendressing

  • STOKBROOD

    9,00

    geserveerd met boter, aioli en tapenade

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

.
  • GAMBA’S PIL PIL

    19,50

    gebakken gamba’s met rode peper en knoflook

  • PADDENSTOELEN

    16,50

    met room en knoflook, gegratineerd met kaas

  • SOEPEN

    9,00

    Keuze uit: Bospaddenstoelensoep, Tomatensoep, Pompoensoep en Mosterdsoep.

Vegetarische gerechten

  • WINTERSE GROENTENCURRY *

    27,50

    geserveerd met naanbrood

    * Vegetarisch
  • GROENTENSTRUDEL *

    27,50

    geserveerd met pruimenportsaus

    * Vegetarisch
Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • VARKENSHAAS

    31,50

    geserveerd met gegrilde groenten en saus naar keuze*

  • TOURNEDOS

    35,00

    geserveerd met bospaddestoelen en saus naar keuze*

  • KALFSSUKADE

    29,50

    geserveerd met aardappelpuree

  • SCHNITZEL

    26,50

    geserveerd met gebakken ui en jagersaus

  • SPARERIBS

    31,50

    geserveerd met knoflook- en cocktailsaus

  • MIXED GRILL

    35,00

    geserveerd met knoflook- en cocktailsaus

  • KIPFILET

    27,50

    gevuld met heksenkaas, omwikkeld met spek en geserveerd met bospaddestoelen

  • SURF EN TURF

    39,50

    tournedos geserveerd met kreeftenstaarten en beurre maître d’hôtel

  • RIBEYE

    38,50

    geserveerd met saus naar keuze*

Sauzen naar keuze: stroganoff-, peper-, champignonroom-, roquefort-, saté- en jägersaus

Visgerechten

Visgerechten

.
  • GEBAKKEN ZEETONG

    39,50

    geserveerd met witte wijnsaus

  • SLIPTONG

    32,50

    geserveeerd met witte wijnsaus

  • ZALMMOOT

    29,50

    gebakken, geserveerd met bospeen, bimi en bearnaisesaus

Wildgerechten

Wildgerechten

.
  • EENDENBORSTFILET

    31,00

    GESERVEERD MET PRUIMENPORTSAUS

  • HERTENBIEFSTUK

    34,50

    geserveerd met cognac wildsaus

  • JACHTSCHOTEL

    33,50

    van haas, hert en wildzwijn

Desserts

Desserts

.
  • GRAND DESSERT

    14,00

    diverse kleine nagerechtjes

  • DAME BLANCHE

    10,00
  • WARME KERSEN MET VANILLE IJS

    10,00
  • CREME BRULEE

    10,00
  • TIRAMISU

    10,00
  • KAASPLATEAU

    12,00

    diverse binnen- en buitenlandse kaassoorten, geserveerd met roggebrood en chutney

  • KOFFIE EMMEN

    11,00

    koffie naar keuze, slagroom en bonbons geserveerd met een likeur naar keuze