Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Stokbrood

    8,00

    met kruiden- en roomboter

  • Ham met meloen

    14,00

    drie Italiaanse en Spaanse hamsoorten

  • Carpaccio van ossenhaas

    15,00

    met truffelmayonaise, olijven en Grana Padanokaas

  • Noorse garnalencocktail

    14,50

    met cocktailsaus

  • Gerookte zalm

    15,00
  • Vitello Tonnato

    15,00

    rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise

  • Toast Riche

    18,50

    gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen geserveerd met cocktailsaus en toast

  • Gerookte paling

    16,50

    met toast en boter

  • Hollandse garnalen

    16,00

    met cocktailsaus

  • Carpaccio van rode biet *

    15,00

    overstrooid met geitenkaas, walnoten en frambozendressing

    * Vegetarisch
  • Caprese

    14,50

    tomaat, mozzarella, olijven en basilicum

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    8,00
  • Mosterdsoep

    8,00
  • Kippensoep

    8,00
  • Groentesoep

    8,00
  • Aspergesoep *

    8,00
    * Vegetarisch
  • Uiensoep

    8,00
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Gamba’s Pil-Pil

    19,00

    pittige gamba's gebakken in olie, geserveerd met stokbrood

  • Gebakken champignons *

    15,00

    gegratineerd met kaas, geserveerd met stokbrood

    * Vegetarisch
Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Salade *

    15,00

    met diverse slasoorten, noten, olijven, tomaat enkomkommer

    * Vegetarisch
  • Salade met geitenkaas *

    15,00

    met diverse slasoorten, geitenkaas, biet, gebrande noten en overgoten met honingdressing

    * Vegetarisch
  • Ceaser salade

    15,00

    slasoorten, olijven, kipfilet en Grana Padano

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Gebakken zeetong - 450 gram

    44,50

    met witte wijnsaus

  • Gebakken zalm

    27,50

    met krokante kruidenkorst en witte wijnsaus

  • Gebakken zeebaars

    26,50

    met bimi en bearnaisesaus

  • Gebakken sliptong - 3 stuks

    27,50

    met witte wijnsaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Gevulde kipfilet

    24,00

    gevuld met Heksenkaas, omwikkeld met spek

  • Kipsaté grande

    25,00

    met satésaus, atjar, salade en gefrituurde uitjes

  • Lamscarré

    33,50

    met gebakken champignons en saus naar keuze

  • Schnitzel*

    24,50
  • Cordon Bleu

    24,50

    met champignons en kaassaus

  • Varkenshaas*

    27,50
  • Varkenshaas gevuld met brie

    27,50

    omwikkeld met spek

  • Spareribs

    26,50

    met cocktail- en knoflooksaus

  • Kalfslever met spek en ui

    26,00
  • Stoofschotel

    27,50

    van kalfssukade, met aardappelpuree

  • Black Angus biefstuk*

    25,00
  • Tournedos*

    32,50
  • Runder Ribeye

    34,50
  • Mixed grill

    33,50

    biefstuk, varkenshaas, spareribs en kipfilet met koude sausjes

  • Sauzen naar keuze*:

    stroganoff-, champignonroom-, peper-, saté of gorgonzolasaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Groentecurry *

    24,50

    met wilde rijst en naanbrood

    * Vegetarisch
  • Groentestrudel *

    24,50

    bladerdeeg gevuld met groenten en noten met roomsaus

    * Vegetarisch
  • Lasagne *

    24,50
    * Vegetarisch
Kindermenu

Kindermenu

Voor de kleintjes
  • Voorgerecht: Ardennerham met meloen

    7,50

    met meloen

  • Voorgerecht: Carpaccio

    9,50
  • Voorgerecht: Boefjessoep

    5,00

    klein kopje soep naar keuze

  • Pannenkoek of poffertjes

    7,50
  • Frites met naar keuze

    10,00

    keuze uit: kroket, frikandel, spare ribs, saté of kaassouflé

  • Frites met zalmmootje

    11,50
  • Frites met biefstuk of schnitzel

    11,00
  • Pasta met bolognesesaus

    13,50
  • Dessert: Yoghurt met vers fruit

    6,50
  • Dessert: Kinderijsje

    7,00

Hebt uw dieetwensen of zijn er speciale wensen betreffende de ingrediënten in onze gerechten? Laat het dan weten aan de bedieningsmedewerker. In samenspraak met u kunnen we aan uw wens tegemoet komen.

Desserts

Desserts

  • Vlaflip - “ouderwets maar lekker”

    6,50

    yoghurt, vanillevla en siroop

  • Dame blanche

    9,00

    vanille ijs met chocoladesaus en slagroom

  • Vanille-ijs

    7,50

    met slagroom

  • Aardbeien

    9,50

    met vanille-ijs en slagroom

  • Vers fruit

    9,50

    met vanille-ijs en slagroom

  • Dubai ijsdessert

    9,50

    ijs met chocolade, knapperige kataifi en geroosterde pistache

  • Pornstar martini ijsdessert

    9,00
  • Toekan sorbet

    8,00

    'orgineel en lekker'

  • Emmense koffie

    9,50

    espresso, koffie OF cappuccino met likeur naar keuze, slagroom, bonbon en een koekje

  • Coffee special

    9,50

    Irish,- French,- Spanisch,- of Italian Coffee

Bij de borrel

Bij de borrel

  • Bitterballen (8 stuks)

    8,50
  • Warm bittergarnituur (8 stuks)

    8,50
  • Kaas & worst

    8,50
  • Borrelplank

    15,00

    met bitterballen, chips, pinda's, kaas en worst