Direct naar de contentDirect naar de footer

Upgrades

Wij zijn altijd in voor een verrassing! Uw geliefde of familie verrassen is daarom echt een feestje bij ons. Onderstaande mogelijkheden zijn bij te boeken via onze receptie. (info@emmen.valk.com of 0591-571800) Laat ons weten op welke naam en voor welke datum u heeft gereserveerd en uw verrassing is in één handomdraai geregeld!

Love box

Verras uw geliefde met een romantische binnenkomst! Wij plaatsen graag onze lovebox op uw kamer voor aankomst! Deze box bestaat uit rozenblaadjes (deze worden op het bed gelegd), bonbons in hartvormpjes, bruisballen, massage olie, body lotion en glycerine zeep. Voor maar € 19,50 legt u uw geliefde helemaal in de watten!

Minibar pakket

Wij vullen graag uw minibar. Bij aankomst staan de drankjes voor u gekoeld klaar. Het minibarpakket bestaat uit een vaste selectie: 2x Heineken, 1x rode wijn, 1x witte wijn, 2x cola, 2x appelsap, 2x water, 2x chocolade en chips. Voor € 17,50 staat dit alles voor u klaar!

Champagne

Iets te vieren? Let’s pop the champagne! Voor maar € 39,50 brengen wij een fles champagne naar uw kamer op het gewenste tijdstip!

Verjaardagspakket

Uw verjaardag vieren in Hotel Emmen? Geen probleem! Alleen het verblijf in ons hotel is al een feestje. En de slingers hangen wij graag voor u op! Slinger boven het bed, ballonnen of een gepersonaliseerde verjaardagskaart. Klinkt gezellig toch? Dit kunnen wij allemaal voor u doen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.