Direct naar de contentDirect naar de footer

Vier de feestdagen in Hotel Emmen

Sluit het jaar af in Hotel Emmen! Wees welkom samen met wie u maar wilt. Wij bieden meerdere mogelijkheden om de Kerst én jaarwisseling tot een feestelijk einde te maken.

Bekijk hier de selectie van onze kerstarrangementen en activiteiten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Blijf op de hoogte van onze kerstarrangementen
  • Mis geen enkele feestdag aanbieding
  • Spaar voor korting
Op z'n kerstbest met onze kerstarrangementen

Op z'n kerstbest met onze kerstarrangementen

Na een gezellig etentje overnachten in ons hotel? Wij bieden 2 kerstarrangementen aan. Wacht vooral niet te lang met boeken door de grote populariteit van onze activiteiten.

Knallend het nieuwjaar in

Knallend het nieuwjaar in

Gelukkig Nieuwjaar! Ook met de jaarwisseling verwelkomen wij u graag. Het is ook nog eens extra gezellig om tijdens de feestdagen met zijn allen weg te gaan. Boek nu onze Oud&Nieuw special en ervaar een feestelijk begin van het nieuwe jaar.

Oud & Nieuw Special
OUDEJAARSBUFFET

OUDEJAARSBUFFET

Op de laatste dag van het jaar zullen wij nog één keer dit jaar een mooi buffet voor u samenstellen.Het buffet zal bestaan uit een veelzijdig koud- en warmbuffet gevolgd door een spetterend dessertbuffet.

Oudejaarsbuffet
Het leukste cadeau onder de kerstboom

Het leukste cadeau onder de kerstboom

De Vrije waarde Valk Cadeaucard is een (kerst)feestje om te geven! Deze is onbeperkt geldig en inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd. Ook is de Valk Cadeaucard verkrijgbaar bij de receptie van elk Valk Exclusief hotel.

Alles over onze Valk Cadeaucard