Direct naar de contentDirect naar de footer

FIETSARRANGEMENT DRENTHE? KOM NAAR HOTEL EMMEN

Fietst u graag en houdt u ervan om dit in een mooie natuurlijke omgeving te doen? Kies dan voor een fietsarrangement Drenthe. Hotel Emmen biedt u de mogelijkheid om heerlijk met uw fiets op pad te gaan in de prachtige Drentse omgeving. Met dit fietsarrangement Drenthe bent u verzekerd van een sportieve en ontspannende fietsvakantie Drenthe.

Boek een hotel bij Drenthe

FIETSEN IN DRENTHE VOOR EEN HEERLIJK ONTSPANNEN VAKANTIE

Stelt u zich eens voor: de prachtige bossen van Drenthe, de mooie heidevelden waar u langs fietst. Drenthe heeft een netwerk van mooi aangelegde fietspaden die u tijdens uw fietsarrangement Drenthe kunt verkennen. Geen drukke autowegen naast u, maar de rust en de ontspanning van de natuur. Herten, konijnen en al het andere moois dat deze provincie u te bieden heeft, het is allemaal binnen handbereik.

DE DRENTSE FIETSVIERDAAGSE

Een leuk fietsarrangement Drenthe is de Drentse fietsvierdaagse. Dit is een compleet arrangement waarbij u vier overnachtingen boekt in ons mooie hotel. U beschikt over een luxe kamer en kunt gebruikmaken van de whirlpool, het zwembad en een heerlijk ontbijt. Dit alles maakt een fietsarrangement in Hotel Emmen tot een onvergetelijke belevenis. Overdag fietsen en 's avonds heerlijk ontspannen in het wervelende bad van de whirlpool. Uw fiets staat veilig in een stalling wanneer u deze niet gebruikt, zodat u gerust kunt genieten van de voorzieningen van het hotel. Ook kunt u gratis gebruik maken van een grote parkeerplaats. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd in Hotel Emmen. Behalve een ontbijt, kunt u gebruik maken van verschillende buffetten. Een brunch, warme en koude buffetten en nog vele andere verwennerijen voor uw smaakpapillen.

FIETSVAKANTIE DRENTHE BIJ HOTEL EMMEN

Vanuit ons hotel kunt u tijdens uw fietsarrangement Drenthe ook een bezoek brengen aan de hunebedden die in de omgeving liggen. Een sprong terug in de tijd met deze geweldige aanblik van de hunnen. Maar Drenthe heeft veel meer te bieden. Uw fietsarrangement Drenthe hoeft niet beperkt te blijven tot de vele fietspaden. U kunt ook een bezoek brengen aan het prachtige dierenpark dat Emmen rijk is. Maar deze prachtige provincie heeft nog veel meer voor u in petto. Kortom: een fietsarrangement Drenthe is meer dan de moeite waard! Ontdek het zelf.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe