Direct naar de contentDirect naar de footer

FIETSARRANGEMENT DRENTHE? KOM NAAR HOTEL EMMEN

Hebt u verplichtingen in Emmen of omgeving? Misschien moet u er zijn voor zaken, woont er familie of bent u gewoon een leuk dagje uit met het gezin aan het plannen. Hoe dan ook: een goedkoop hotel Emmen is dan geen overbodige luxe. Dat goedkoop echter niet hoeft te betekenen dat u geen luxe en kwaliteit krijgt bewijzen we bij Van der Valk Emmen elke dag. Tegen een zeer scherp tarief mag u een luxe kamer met WiFi, televisie, een ligbad en toegang tot het zwembad en de fitness verwachten. Luxe? Dat hoeft bij Van der Valk echt niet duur te zijn dankzij de vele aanbiedingen en arrangementen.

Boek een hotel bij Drenthe

Goedkoop hotel Emmen: waar ligt het?

Het spreekt voor zich dat u niet enkel een goedkoop hotel Emmen zoekt, maar dat het ook een beetje goed gelegen hoort te zijn. Als u voor zaken, familie of plezier in Emmen moet zijn verliest u liefst niet al te veel tijd met de verplaatsing. Gelukkig is dat geen probleem bij Van der Valk Emmen. Ons hotel is gelegen vlakbij de A28 op slechts 5 à 10 minuten rijden van het centrum van Emmen. Sterker zelfs: in een straal van 10 kilometer van onze locatie vindt u maar liefst drie stations terug. Emmen-Zuid, Nieuw-Amsterdam en Emmen. Met het openbaar vervoer of een taxi vanaf het station uw goedkoop hotel Emmen bereiken is dus geen probleem.

Goedkoop hotel Emmen als uitvalsbasis

Het Van der Valk hotel Emmen is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Zo vindt u de WILDLANDS Adventure Zoo op slechts enkele kilometers van het hotel terug. Ook Plopsa Coevorden is in enkele minuten tijd te bereiken vanaf uw goedkoop hotel Emmen. De perfecte locatie voor een kort tripje met het gezin dus. Bent u eerder een natuurliefhebber? Dan is het landschap van Drenthe exact wat u zoekt om te wandelen en fietsen. Fietsen die u overigens ook in het hotel kunt huren. Bent u voor zaken in de omgeving? Dan bieden wij uitstekende congres- of vergaderlocaties aan en de nodige faciliteiten voor een geslaagde business meeting.

Interesse in een goedkoop hotel Emmen met alle luxe? Bekijk dan zeker eens onze arrangementen.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe