Direct naar de contentDirect naar de footer

HEERLIJK WEEKENDJE WEG DRENTHE

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland. Nergens anders in Nederland vindt u zoveel kilometers goed verzorgd fietspad langs eeuwenoude boerderijen en geheimzinnige hunebedden, door statige eikenlanen, over desolate heide en door beschermde natuurterreinen. Drenthe is de perfecte bestemming voor een actieve vakantie.

Boek een hotel bij Drenthe

Het blijft natuurlijk Nederland en soms valt het weer een beetje tegen. Dan zijn er honderden andere leuke en interessante uitstapjes te maken. Denk bijvoorbeeld aan de Wildlands Adventure Zoo in Emmen, waar u dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Het innovatieve concept van Wildlands Adventure Zoo bevat alle ingrediënten voor een spannend en leerzaam uitstapje. Een andere belangrijke attractie van Drenthe is het Veenpark in Barger Compascuum. Ooit was turfwinning een belangrijke inkomstenbron voor de bewoners van dit deel van Drenthe. In het Veenpark kunt u zien hoe de turfwinning verliep en welke impact dit had op de diverse bewoners. De tegelijk indrukwekkende en lichtvoetige uitleg van dit onderdeel van de Nederlandse geschiedenis staat garant voor een welbesteed dagje uit. Andere aantrekkelijke bestemmingen in de nabijheid zijn het Drents museum in Assen en het Hunebedden museum. Perfect voor een leuk weekendje weg. Drenthe heeft al met al enorm veel te bieden. Boek dus snel een nachtje in ons hotel in Emmen!

VAN DER VALK HOTEL EMMEN VOOR EEN WEEKENDJE WEG DRENTHE

U wilt natuurlijk helemaal tot rust komen tijdens een weekendje weg. Drenthe is dan ideaal. Ons Van der Valk hotel in Emmen biedt u een luxe en betaalbare overnachting. Met meer dan honderd moderne, comfortabele kamers, een stijlvol restaurant, fietsenverhuur, groot binnenzwembad en een ruim uitgeruste fitness center is het een feest om hier te verblijven. Tel daar de alom geroemde Van der Valk-gastvrijheid bij op en u weet dat u een memorabele ervaring kunt verwachten. Van de uitgekiende, met verse en eerlijke ingrediënten bereide gerechten in het Van der Valk-restaurant zult u zeker genieten en met het roemruchte ontbijtbuffet van Van der Valk bent u na een heerlijke nachtrust weer helemaal klaar voor een nieuwe dag om de vele facetten van Drenthe te ontdekken.

WEEKENDJE WEG DRENTHE: LAST MINUTE

Kies voor een weekendje weg in Drenthe. Last minute is bij ons ook mogelijk. Zo wordt een weekendje weg Drenthe wel heel aantrekkelijk. Wilt u reserveren? Bel 0591-571800 of mail naar emmen@valk.nl.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe