Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Coevorden

eerlijk genieten van alles wat Emmen en zijn omgeving te bieden heeft kan zonder probleem vanaf uw Van der Valk hotel Emmen. Het hotel Emmen centrum bevindt zich aan verschillende van de belangrijkste uitvalswegen van de streek. In slechts enkele minuten rijdt u op de A28 in de richting die u verkiest. Het hotel zelf heeft voldoende parkeergelegenheid om vlot met de auto te komen, maar is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de balie kunt u een fiets huren om de ruime omgeving te ontdekken waarna u in slechts enkele minuten vanuit dit Van der Valk Hotel Emmen centrum in de stad staat.

Boek een hotel bij Drenthe

HOTEL COEVORDEN: KIES VOOR EMMEN

Een hotel Coevorden is de perfecte uitvalsbasis voor alle activiteiten die hierboven staan beschreven. Helaas is Coevorden niet echt groot en is een groot hotel in deze kleine stad terugvinden die aan al uw wensen kan voldoen een behoorlijke uitdaging. Kiest u echter voor het Van der Valk hotel Emmen dan geniet u van uitstekende faciliteiten, culinaire hoogstandjes en ruime, luxueuze kamers voor een scherpe prijs. Gelegen vlakbij de A28 en op slechts enkele kilometers afstand van de stations Nieuw-Amsterdam, Emmen-Zuid en Emmen is Van der Valk Emmen ontzettend goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Een dagje genieten

Door te kiezen voor een hotel Coevorden net buiten de stad geniet u van de rust en luxe waarvoor Van der Valk zo bekend staat. Zo begint u uitgerust aan een dagje Plopsa, WILDLANDS Adventure Zoo, Hunebedden of het Veenpark: stuk voor stuk echte trekpleisters die niet meer dan twintig minuten rijden van het Van der Valk Emmen liggen.

Een dagje genieten in uw hotel Coevorden te Emmen hoeft overigens niet duur te zijn. Telkens opnieuw pakken wij uit met speciale aanbiedingen en arrangementen die de ideale gelegenheid zijn om Coevorden en omgeving te ontdekken. Combineer bijvoorbeeld een dagje Emmen met de wellnessfaciliteiten van ons hotel. Het zwembad en de fitness staan tot uw beschikking en hebt u speciale zalen nodig voor zaken te voeren? Dan is ook dat geen probleem.

Interesse in de arrangementen van Van der Valk? Neem dan zeker een kijkje bij de vele mogelijkheden die we aanbieden.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe