Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Emmen Centrum

Heerlijk genieten van alles wat Emmen en zijn omgeving te bieden heeft kan zonder probleem vanaf uw Van der Valk hotel Emmen. Het hotel Emmen centrum bevindt zich aan verschillende van de belangrijkste uitvalswegen van de streek. In slechts enkele minuten rijdt u op de A28 in de richting die u verkiest. Het hotel zelf heeft voldoende parkeergelegenheid om vlot met de auto te komen, maar is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de balie kunt u een fiets huren om de ruime omgeving te ontdekken waarna u in slechts enkele minuten vanuit dit Van der Valk Hotel Emmen centrum in de stad staat.

Boek een hotel bij Drenthe

HOTEL EMMEN CENTRUM ALS ZAKELIJKE UITVALSBASIS

Zoekt u een hotel in Emmen centrum? Dan is het Van der Valk hotel Emmen centrum de perfecte uitvalsbasis voor elk type toerist. Hebt u zakelijke verplichtingen in Emmen of omgeving dan overnacht u niet alleen met het nodige comfort in ons hotel, maar bovendien zijn er ook heel wat faciliteiten terug te vinden. De zalen van ons hotel lenen zich uitstekend als congres- of vergaderlocatie mocht dat nodig zijn. Handig is ook dat er gratis parkeren geldt tijdens uw bijeenkomst en ons team ter beschikking staat voor bijzondere vragen en wensen.

ALS DAGJESTOERIST

Op zoek naar een ruime, comfortabele kamer om even de batterijen op te laden en de streek te verkennen? Dan zit u goed bij ons Van der Valk hotel Emmen centrum. Op minder dan een goede twintig minuten rijden van het hotel kunt u een zoo, een pretpark, diverse musea, meerdere steden en het prachtige natuurgebied van Drenthe terugvinden. Wilt u het hele gezin meenemen inclusief uw trouwe viervoeter? Neem dan even contact op en we bekijken samen wat mogelijk is.

AANBIEDING HOTEL EMMEN CENTRUM

Een hotel Emmen centrum met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en de nodige luxe? Dan zit u goed bij Van der Valk Emmen. Er mogen dan wel alternatieve hotels terug te vinden zijn in de omgeving, geen van hen biedt gelijkaardige luxe en faciliteiten. Zo staat het groot binnenzwembad ter beschikking van alle gasten, is er een fitness aanwezig in het hotel en zelfs een elektrisch oplaadpunt.
Van der Valk biedt heel wat arrangementen aan. Interesse? Neem dan zeker een kijkje bij onze arrangementen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe