Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Coevorden

Emmen vindt u in het zuidoosten van de provincie Drenthe. Het heeft een levendig stadscentrum met vele winkelketens, winkels en gezellige boetieks. Een deel van het stadscentrum is zelfs overdekt. Liefhebbers van geschiedenis kunnen er hun hart ophalen aan de 55 goed onderhouden rijksmonumenten en de 12 gemeentelijke monumenten. In Emmen en omstreken valt er veel te ontdekken. Jaarlijks genieten er tienduizenden toeristen van het Internationaal Vliegerfestival Emmen dat in 2018 aan zijn dertigste feesteditie toe is. Zoekt u naar hotels omgeving Emmen? Een hotel dat eruit springt, is ongetwijfeld het Van der Valk Hotel Emmen, gelegen even buiten het centrum van deze boeiende stad.

Boek een hotel bij Drenthe

Rust en ruimte

De hotels omgeving Emmen hebben een erg divers aanbod. Zoekt u rust midden een groen decor met attracties en evenementen kortbij? Een uitschieter in het ruime aanbod hotels omgeving Emmen is ongetwijfeld het Van der Valk Hotel Emmen. Dat straalt in de eerste plaats rust en ruimte uit. Het hotel beschikt over 106 sfeervolle kamers. Ze beschikken allemaal over een flatscreentelevisie, airconditioning, een ligbad met ingebouwde douche en gratis parkeergelegenheid en wifi. U kunt er kiezen tussen standaard kamers, luxe kamers, familiekamers en verschillende luxe suites. Hotel Emmen organiseert regelmatig allerlei evenementen. Deze zijn vaak seizoensgebonden of richten zich tot recreatieve sportievelingen (vooral wandelaars en fietsers), culinaire genieters en op vakantiegangers die het rustig aan willen doen.

Wildlands Adventure Zoo

De hotels omgeving Emmen zijn verspreid over het ganse grondgebied van de stad. Hotel Emmen ligt op wandelafstand van verschillende attracties. Eén ervan is de Wildlands Adventure Zoo waar u kennismaakt met dieren uit zowat alle werelddelen. Het park is opgedeeld in verschillende natuurgebieden waaronder de jungle, het poolgebied en de savanne. Zo maakt u vanuit de hotels omgeving Emmen op een prettige en recreatieve manier kennis met de boeiende natuur wereldwijd. De combinatie van grote groepen dieren, aangepaste beplanting en spannende exposities maken van de Wildlands Adventure Zoo een unieke ervaring.

Plopsa paradijs voor kinderen

Vanuit de hotels omgeving Emmen kunnen de kleinste bezoekers van Hotel Emmen kunnen hun hartje ophalen in Plopsaland Coevoorden. Plopsaland Coevoorden is een boeiend overdekt speelparadijs voor kinderen, met vele attracties en shows van onder andere Mega Mindy, Kabouter Plop en Piet Piraat. Recent werd het park uitgebreid met vele buitenattracties zodat het ook tijdens de zomerse vakantiemaanden een uitstekende bestemming is voor een boeiend dagje uit.

Emmense veenstreken

Dit veenpark vindt u bij Barger-Compascuum. U ontdekt er hoe de oorspronkelijke turfgravers hier leefden. Een authentieke stoomtrein brengt u naar de uitgestrekte turfvelden waar de turfsteker nog dagelijks aan het werk is. De dorpstrein leidt u langs de bakker, klompenmakerij en de school.

Hunebedden

Het nabijgelegen Drenthe staat op zijn beurt bekend om zijn hunebedden. Deze grafkelders zijn meer dan 5000 jaar oud. Gedurende al die jaren zijn deze hunebedden uitstekend bewaard gebleven.

Bezoekje aan een van deze leuke en/of interessante activiteiten? Reserveer uw overnachting bij Van der Valk Emmen.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe