Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Exloo

Bent u in het noordoosten van het land of wilt u naar het noordoosten van het land en bent u nog aan het zoeken naar een plek om te overnachten? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om te overnacht in de buurt van Emmen? Misschien was u wel op zoek naar een hotel Exloo, maar daar hebben wij helaas geen van der Valk hotel gevestigd. Wij snappen dat u, voor een leuk weekendje weg, op zoek bent naar een fijn hotel. Exloo heeft waarschijnlijk wel hotels maar de keus is zeker niet ruim. Daarom kunt u een hotel Exloo zeker wel omruilen voor een van der Valk hotel.

Boek een hotel bij Exloo

BENT U NAAR EEN HOTEL EXLOO OP ZOEK OMDAT HIER UW BEDRIJF GEVESTIGD IS EN U BIJVOORBEELD KLANTEN OVER DE VLOER KRIJGT?

Dan is het wellicht ook verstandig om eens te kijken bij het van der Valk hotel in Emmen. Wij snappen dat het handig is om een hotel Exloo te zoeken omdat dit dan om de hoek van uw bedrijf ligt, maar in het van der Valk hotel hebben wij bijvoorbeeld 8 prachtige zalen voor u ter beschikking die multifunctioneel zijn en die u gemakkelijk kunt inzetten voor al uw zakelijke doeleinden.

HEEFT U ER EENS OVER NAGEDACHT OM EEN CONGRES TE GEVEN?

Dit is ook mogelijk in ons van der Valk hotel in Emmen. Zelfs als u nog een locatie zoekt voor uw bruiloft kunnen wij u verder helpen. Wij zijn gewend aan grote hoeveelheden mensen in een keer. Daarom kunnen wij u en uw gasten heel erg goed ontvangen en zullen wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Het is -en blijft- natuurlijk wel de mooiste dag uit uw leven. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat wij hier aan bij kunnen dragen.

Heeft u vragen over het afhuren van onze zalen, of een van onze zalen. Of wilt u meer weten over ons restaurant, de bar of faciliteiten die wij aanbieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om meer informatie aan u te verstrekken over alle mogelijkheden die wij hebben of aan u kunnen aanbieden. Dus bel gerust. Wij helpen u dan graag met het maken van een optie of een reservering. Natuurlijk verschaffen wij, vrijblijvend, alle informatie die u nodig heeft als u meer wilt weten over de mogelijkheden in ons van der Valk hotel Emmen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe