Direct naar de contentDirect naar de footer

Kabouterland

Wilt u er lekker even een paar dagen tussen uit samen met de kinderen of misschien zelfs wel met de kleinkinderen? Dan bent u bij Van der Valk hotel Emmen aan het juiste adres! Het hotel dat gelegen is in het prachtige pittoreske Nieuw-Amsterdam is dé locatie om Zuidoost-Drenthe en Noordoost-Overijssel te ontdekken!

Boek een hotel bij Drenthe

WAT IS ER TE DOEN IN DE OMGEVING?

Als toerist komt men meestal blanco naar een nieuw gebied om daar dingen te ontdekken. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw komst naar het mooie Drentse land hebben wij een aantal toeristische trekpleisters, waaronder kabouterland, even voor u op papier gezet.

Kabouterland in Exloo

Komt u naar ons hotel met kleine kinderen of uw kleinkinderen? Dan is Kabouterland in Exloo een absolute aanrader tijdens uw verblijf in hotel Emmen. Kabouterland Exloo is onlangs uitgeroepen tot beste uitje van Drenthe! In dit leuke themapark beleven de kinderen de wereld alsof ze zelf kabouters zijn, wat absoluut een bijzondere ervaring is! Dit gezellige themapark is gelegen op zo'n 25 kilometer van het hotel.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Tussen het hotel en kabouterland in, ligt de stad Emmen. Ook hier zijn tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Zo is hier bijvoorbeeld een grote nieuwe dierentuin te vinden: Wildlands Adventure Zoo Emmen. Tijdens een verblijf in ons hotel is dit, naast kabouterland, ook een ontzettend leuke ervaring voor jong en oud. Tevens zijn kaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen ook te bestellen via onze website, in combinatie met een hotelkamer. Zo bespaart u wat extra's!

Plopsa Coevorden

Zijn de (klein)kinderen helemaal gek van onze zuiderburen? Zoals bijvoorbeeld K3, Samson & Gert en Piet Piraat? Dan zou een bezoek aan Plopsa Coevorden ook zeker een leuke ervaring zijn! Dit indoor pretpark is het eerste Studio 100 pretpark in Nederland, en biedt voor ieder wat wils. Daarnaast zijn hier ook regelmatig optredens van de echte Studio 100 sterren, dus zeker ook de moeite waard. Ook voor Plopsa te Coevorden is het mogelijk om online een arrangement te boeken via onze website. Zo betaalt u zeker niet te veel!

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe