Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute slagharen

Attractiepark Slagharen biedt plezier voor het hele gezin. Hebt u een aantal last minute Slagharen tickets en bent u nog op zoek naar een leuk hotel om te overnachten in de buurt? Dan is het Van der Valk hotel in Emmen een goede optie. Gelegen op een goed half uurtje rijden van Slagharen vindt u, aan de belangrijkste uitvalswegen van de regio, het Van der Valk hotel Emmen. Een overnachting die een goed idee is om uitgerust aan de terugweg te beginnen of om alles van het park rustig te kunnen ontdekken. Last minute Slagharen tickets zijn immers geen reden om in te boeten aan rust of comfort. Door een overnachting kunt u bovendien ook beslissen om twee dagen Slagharen in te lassen. Slechts één dag is absoluut niet voldoende om het hele park te ontdekken.

Boek een hotel bij Drenthe

Het vakantiepark voor alle leeftijden

Een last minute Slagharen is een schitterende reden om niet alleen het attractiepark Slagharen te ontdekken, maar ook het Van der Valk hotel Emmen aan te doen. In het park zelf is er voor alle leeftijden wel iets te doen. Houdt u van achtbanen dan is er de Gold Rush of de Tomahawk voor u, bent u eerder fan van rustige attracties? Dan is een ritje met de monorail slechts een van de vele mogelijkheden.

De omgeving van Slagharen

Een last minute Slagharen is een leuk uitje, maar verre van het enige dat Drenthe en de omgeving van het Van der Valk hotel Emmen te bieden heeft. Zo zijn er doorheen de regio diverse hunebedden terug te vinden, is er een zoo, kunt u naar Plopsa Indoor en nog veel meer. Uitstapjes voor elke leeftijd en elke interesse dus.

Ook voor zaken

Een last minute Slagharen combineren met een leuk ontbijtbuffet en een deugddoende nacht: dat is het Van der Valk hotel in Emmen. Een hotel dat u ook voor zakelijke evenementen kunt gebruiken. Er zijn meerdere zalen in het hotel aanwezig die voldoende ruimte bieden voor de organisatie van een congres. Voor de organisatie en ondersteuning van elk evenement kunt u bovendien terecht bij het personeel van ons hotel dat u met raad en daad bijstaat.


Overtuigd? Bekijk dan zeker ook onze arrangementen.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe