Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in Emmen

Niet ver van de A28, op slechts enkele kilometers afstand van het centrum van Emmen, vindt u het Van der Valk hotel Emmen: de ideale locatie om te overnachten in Emmen. Komt u met het openbaar vervoer? Dan zijn de stations Nieuw-Amsterdam, Emmen-Zuid en Emmen allen op minder dan 10 kilometer van ons hotel terug te vinden. We raden aan om de taxi te nemen vanaf deze stations tot het Van der Valk Hotel Emmen.

Boek een hotel bij Drenthe

Overnachten in Emmen

Moet u voor zaken of plezier in Emmen of omgeving zijn? Dan spreekt het voor zich dat u een goede uitvalsbasis nodig hebt. Overnachten in Emmen kan een echt plezier zijn in een van onze mooie Van der Valk hotels. Wat mag u verwachten van onze service? Betaalbare luxe met gastronomisch genot, ruime kamers en heel wat faciliteiten. Zo is er een zwembad, een fitness en is het ook mogelijk om fietsen te huren in het hotel. Zo kunt u na het overnachten in Emmen vlot de omgeving verkennen of op uw zakelijke afspraak verschijnen zonder last van het verkeer te hebben.

Overnachten in Emmen: de omgeving

Met het gezin aan het overnachten in Emmen of bent u een echte dierenliefhebber? Dan is de WILDLANDS Adventure Zoo Emmen op slechts 10 minuten van ons hotel een echte aanrader. Met een jungle, een waar poolgebied en een savanne is deze zoo een ontspannende en leuke dag. Voor de allerkleinsten vindt u op 15 kilometer van het Van der Valk Emmen Plopsa Coevorden terug. Een leuk en overdekt speelparadijs waarvoor er kaarten beschikbaar zijn aan de receptie. Ook het Veenpark, met een unieke kijk in het woelige verleden van de streek, en Emmen zelf met de beste markt van Nederland zijn zeker de moeite waard.

Overnachten in Emmen: wat u mag verwachten

Hebt u al een vaste datum geprikt om te overnachten in Emmen? Neem dan eens een kijkje bij onze speciale arrangementen. Tal van arrangementen met scherpe prijzen voor een luxe overnachting in het Van der Valk hotel en een leuke uitstap in de buurt. Wat hebt u meer nodig?
Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem zeker contact op!

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe