Direct naar de contentDirect naar de footer

OVERNACHTEN SLAGHAREN VOOR NOG MEER FAMILIEPRET

Attractiepark Slagharen is een geweldig park voor het hele gezin. In de stijl van het Wilde Westen geniet je van eten, drinken en de leukste attracties. Er is zelfs een indoor zwemparadijs, geheel in Mexicaanse sferen. Sluit uw dagje Slagharen af door in de buurt te overnachten. Heeft u geen zin om naar huis te reizen na een dagje Slagharen? Overnachten kan gemakkelijk in de buurt. Slagharen ligt bij Emmen, waar u Van der Valk hotel Emmen vindt. Hier kunt u overnachten in luxe, tegen een lage prijs. Zo voelt je dagje Slagharen gelijk als een mini-verwenvakantie. Wij hebben een heerlijk zwembad met whirlpool en is er een fitnesscentrum voor wie nog even sportief wil zijn. Bij ons is het ideaal overnachten. Attractiepark Slagharen ligt vlakbij. Overnachten in Van der Valk Hotel Emmen biedt u ook de kans om de rest van het prachtige Drenthe te ontdekken.

Boek een hotel bij Slagharen

BIJ HOTEL EMMEN OVERNACHTEN? SLAGHAREN, HUNEBEDDEN EN PLOPS INDOOR ZIJN OM DE HOEK!

Wanneer u bij het overnachten Slagharen bezoekt, heeft u verder alle rust en ruimte om lekker te ontbijten, naar het park te gaan en ’s avonds weer terug te keren. Maar er is meer te doen in Drenthe en in de omgeving van Emmen. Blijf overnachten na een dagje Slagharen en ga de volgende dag eens naar Plopsa Indoor Coevorden. Dat vinden de allerkleinsten echt heel leuk. Of plak er een dagje WILDLANDS Adventure Zoo Emmen aan vast. Want ook dat ligt heel dichtbij het hotel waar u kunt overnachten. Slagharen is dus maar een van de vele dingen die je kunt bezoeken in de buurt van Van der Valk hotel Emmen. Voor volwassenen kan het ok heerlijk zijn een wandeling te maken door het prachtige landschap. Er is voldoende te doen voor jong en oud. U kunt zelfs direct een arrangement boeken met een dagje uit erbij.

OVERNACHTEN SLAGHAREN, OOK VOOR ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Wist u dat Hotel Emmen ook zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten? De ruim 106 kamers in het hotel bieden een oase van luxe en rust tussen het vergaderen, brainstormen of teambuilden door. Ook is er voldoende ruimte voor het organiseren van een (meerdaags) congres. Wij hebben verschillende zalen die u daarbij helpen. Bij de arrangementen kunnen we u en uw collega’s of genodigden voorzien van een heerlijke, uitgebreide lunch en een diner in ons restaurant. Er zijn ook zalen voor feesten en partijen, zowel bedrijfsfeesten of bruiloften. Kijkt u eens bij onze zakelijke arrangementen en ontdek de vele mogelijkheden van ons hotel in Emmen, vlakbij Slagharen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe