Direct naar de contentDirect naar de footer

SLAGHAREN HUISJES

Attractiepark Slagharen is een fantastisch pretpark voor jong en oud dat jaar na jaar heel wat bezoekers trekt. Naast het attractiepark vindt u ook het vakantiepark Slagharen terug voor bezoekers die wensen meerdere dagen te genieten van de attracties. Hebt u echter geen trek in deze Slagharen huisjes en zin in meer luxe en comfort? Dan is een Van der Valk hotel een goed alternatief. Op slechts een klein half uurtje rijden van Slagharen vindt u het Van der Valk hotel in Emmen.

Boek een hotel bij Slagharen

Goed gelegen, vlot bereikbaar

Het Van der Valk hotel in Emmen is gelegen aan enkele van de belangrijkste uitvalswegen van de regio. Liever dan te overnachten in de vrij sobere Slagharen huisjes kunt u terecht in ons hotel. Er is gratis parkeergelegenheid voor gasten en door de ligging vlakbij de A37 bent u in geen tijd op weg naar Slagharen of terug naar huis.

Slagharen bezoeken

Waarom de Slagharen huisjes zo populair zijn? Dat heeft alles te maken met de veelzijdigheid van Slagharen. Het is echt een pretpark voor jong en oud en dus een uitje voor het hele gezin. Het park zelf bestaat uit twee grote delen verbonden door Main street en onderverdeeld in 6 themagebieden. Er zijn verschillende achtbanen in het attractiepark, maar ook heel wat attracties en bezienswaardigheden voor de jongsten onder ons. En na het bezoek aan het attractiepark? Dan is het tijd voor de attractie voor de ouders met het Van der Valk hotel in Emmen.

Vele faciliteiten

Het Van der Valk hotel in Emmen biedt tegen scherpe prijzen alle luxe die er niet is in de Slagharen huisjes. Zo kunt u als gast genieten van het zwembad met whirlpool en de fitnessfaciliteiten in het

hotel. Dat is echter niet alles. Zo genieten u en uw gezin ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet dat zijn gelijke niet kent, kunt u aan de balie van het hotel een fiets huren om de streek te verkennen en is er draadloos internet door het hele hotel. Leuk detail voor wie met een elektrische auto rijdt: bij hotel Emmen kunt u meerdere oplaadpunten terugvinden om met een volle tank richting Slagharen te trekken.

Overtuigd van ons hotel boven de Slagharen huisjes? Bekijk dan zeker ook onze arrangementen.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe