Direct naar de contentDirect naar de footer

TROUWLOCATIES DRENTHE

Iedereen heeft zo weer zijn eigen wensen, dromen en ideeën als het gaat om een trouwdag. Weinig is zo persoonlijk als juist het voorbereiden van een bruiloft. Wordt het een romantische dag of is het belangrijk dat er veel ruimte is? Er kunnen veel factoren meespelen wanneer u zoekt naar trouwlocaties in Drenthe. Hotel Van der Valk Emmen weet dat als geen ander en is uw ideale partner bij het organiseren van deze grote dag. We hebben diverse zalen te huur die kunnen dienen als feestzaal. Ook kunt u bij ons terecht voor een feestelijk diner, een geschikte band, lekkere hapjes en goede wijnen. Neem contact met ons op en we stemmen de dag geheel af op uw persoonlijke smaak, wensen en budget.

Boek een hotel bij Drenthe

Juiste keuze als u zoekt naar trouwlocaties Drenthe

Alles onder een dak bij trouwlocaties in Drenthe biedt u veel voordelen. Dit scheelt u namelijk veel reistijd en deze kostbare minuten en uren kunt u gebruiken om te genieten. Al aan het begin van de dag zijn al uw gasten welkom in ons hotel. We ontvangen hen graag met een hapje en een drankje. Ook aan het einde van de dag staan wij klaar voor u en uw gasten. Wellicht zijn er daggasten die een eind moeten rijden en is het daarom prettig voor hen als ze verblijven in een van onze comfortabele kamers. Sluit de dag als bruidspaar ook af in stijl en boek een van onze suites.

Kies voor een romantische suite bij een van de trouwlocaties Drenthe

Aan alle mooie dingen komt een einde. Zo ook aan uw trouwdag. Reserveert u een luxe suite voor uw huwelijksnacht, dan zult u vast niet treuren wanneer de gasten vertrekken. Het is fantastisch om hier samen de nacht door te brengen en in een ruime suite nog eens na te praten over de bruiloft. Neemt u een suite met jacuzzi? Vindt u het prettig als er een open haard in de kamer aanwezig is? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Kies voor hotel van der Valk Emmen en geniet bij een van de mooiste trouwlocaties in Drenthe.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe