Direct naar de contentDirect naar de footer

BRENG EEN BEZOEK AAN VAKANTIEPARK SLAGHAREN

Vakantiepark Slagharen is een perfect uitje voor het hele gezin. Ideaal om te combineren met een overnachting bij Van der Valk in Emmen. Op ongeveer een half uur rijden van Emmen ligt dit attractiepark. Het park biedt een variëteit aan attracties en entertainment dat een dag Slagharen niet genoeg is om alles te ontdekken. Met een overnachting bij Van der Valk in Emmen kun je in alle rust het park ontdekken. Na een actieve dag in vakantiepark Slagharen kom je hier in alle luxe en comfort tot volledige ontspanning.

Boek een hotel bij Slagharen

VAKANTIEPARK SLAGHAREN VOOR JONG EN OUD

In de buurt van Emmen in de gemeente Hardenberg ligt het vakantiepark Slagharen. Het park bestaat uit twee delen die verbonden zijn door een Main Street waar winkels en restaurants aan gevestigd zijn. In het park vind je meer dan 30 attracties en het bestaat uit zes themagebieden. Bekende attracties in vakantiepark Slagharen zijn de Free Fall, de achtbaan Gold Rush en de Tomahawk. Met een kabelbaan verplaats je, je van het noordelijke naar het zuidelijke deel van het park. Daarnaast kan je, je ook verplaatsen met de monorail door het park, waarbij het station in het zuidelijke deel van het park is gevestigd. Vanaf Emmen is het slechts een half uur rijden naar vakantiepark Slagharen.

VAN DER VALK EMMEN PERFECTE UITVALSBASIS OM DRENTHE TE ONTDEKKEN

Vakantiepark Slagharen is niet het enige leuke uitje wat je in de omgeving van Emmen vindt. Een verblijf bij Van der Valk in Emmen is de perfecte basis om uitstapjes te plannen in de omgeving van Emmen. Naast vakantiepark Slagharen is ook wildlands adventure zoo erg leuk om te bezoeken. De opvolger van de oude dierentuin in Emmen biedt vertier voor jong en oud. Ontdek verschillende werelddelen en spot dierlijke bewoners in hun natuurlijke habitat. Een avontuurlijk dierenpark dat uitermate geschikt is voor het gehele gezin. Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bezoek aan Plopsaland. Hotel van der Valk in Emmen ligt ook in de buurt van bosrijke gebieden zodat je ook heerlijk kunt fietsen en wandelen in deze omgeving. Grote kans dat je stuit op een van de vele hunebedden die Drenthe talrijk is. Ontdek de schoonheid van Drenthe met een verblijf bij Van der Valk Emmen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe