Direct naar de contentDirect naar de footer

VOORDEELUITJES DRENTHE? KOM NAAR VAN DER VALK HOTEL EMMEN!

Het is heel goed voor een mens om er eventjes tussenuit te gaan. Gewoon een midweek of een weekendje weg. Daarvoor hoeft u geen verre reizen te maken, want gewoon in Nederland is er ook veel te beleven. Bijvoorbeeld in het prachtige, groene en uitgestrekte Drenthe. Er zijn hier veel leuke voordeeluitjes, Drenthe heeft namelijk een enorm gevarieerde omgeving. Ontdek de mysterieuze hunebedden die overal in het landschap te vinden zijn tijdens een hunebeddentocht. Maak mooie wandel- en fietstochten of bezoek een pretpark. Er zijn veel leuke voordeeluitjes in Drenthe om uit te kiezen. Om al het moois van Drenthe te ervaren, verblijft u natuurlijk in een gezellig, goed en vooral betaalbaar hotel: Van der Valk hotel Emmen.

Boek een hotel bij Drenthe

ONTSPANNEN NA EEN DAGJE UIT

Hotel Emmen biedt 106 ruime kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Zo hebben alle kamers een eigen badkamer met douche en een luxe whirlpool. Het binnenzwembad met verwarmd water voelt heerlijk aan na een dagje dierentuin. Er is ook een fitnesscentrum voor als u nog wilt trainen. Tijdens uw verblijf geniet u van een heerlijk diner en een luxe ontbijt. Ideaal na al die voordeeluitjes; Drenthe goed afsluiten door een heerlijke overnachting. Voor gezinnen hebben we ruime familiesuites, zodat u ook in de avonduren gezellig bij elkaar kunt zitten en napraten over de geweldige dag.

VOORDEELUITJES DRENTHE ARRANGEMENTEN

Om uw verblijf in Van der Valk hotel Emmen nog leuker te maken, bieden wij u verschillende arrangementen aan met de voordeeluitjes in Drenthe. U geniet dan van alle faciliteiten van ons hotel en genieten van uw voordeeluitjes. Drenthe heeft er namelijk genoeg! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met Plopsa Indoor Coevorden, waar u en uw kindjes oog in oog zullen staan met alle vriendjes van Studio 100, zoals Kabouter Plop, Maya de Bij en Piet Piraat. Zijn uw kinderen daar wat te groot voor? Wat dacht u van een arrangement met Attractiepark Slagharen. Geheel in de stijl van het Wilde Westen hebben jullie de grootste pret in de diverse attracties. Er is zelfs een zwembad bij. Daarnaast bieden we u ook een arrangement met WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Deze nieuwe, grote dierentuin neemt u mee op een reis door drie gebieden met elk hun eigen dieren en attracties. Dit zijn slechts enkele van de voordeeluitjes in Drenthe die u met een overnachting in Van der Valk hotel Emmen kunt boeken. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe