Direct naar de contentDirect naar de footer

WEEKEND SLAGHAREN

Op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van attractiepark Slagharen is Van Der Valk Hotel Emmen gelegen. Dit hotel is de perfecte uitval locatie voor uw weekend Slagharen. Na een dag genieten in het gezellige attractiepark kunt u genieten van alle faciliteiten die dit mooie hotel te bieden heeft. Het hotel zelf is gelegen buiten het centrum van Emmen, in alle rust van het Drentse land in het pittoreske en landelijke plaatsje Nieuw-Amsterdam.

Boek een hotel bij Slagharen

Dé perfecte uitvalbasis

Een weekendje naar Van Der Valk Emmen kan u uiteraard meer bieden dan alleen een weekend Slagharen. Tijdens uw weekend Slagharen zou u er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om een dag naar Slagharen te gaan en de andere dag naar Wildlands Adventure Zoo. Wildlands Adventure Zoo is een prachtige nieuwe dierentuin die internationaal al veel belangstelling trok door de wijze waarop het park vormgegeven is. Uiteraard is er naast de attractieparken meer te beleven in de omgeving van Emmen. Wat dacht u van het bezoeken van de mooie hunebedden of een stukje fietsen op de hei? In Drenthe kunt u het allemaal beleven.

Arrangementen en extra's

Om uw weekend Slagharen zo min mogelijk werk te laten zijn, biedt Van Der Valk Emmen u een compleet verzorgd arrangement. Met dit arrangement heeft u, naast uw kamer in het hotel, ook entreetickets voor het attractiepark. Dit maakt het toch nog iets gemakkelijker om uw weekend Slagharen perfect te laten verlopen. Dankzij het arrangement kunt u namelijk zo doorlopen en hoeft u niet te wachten bij de kassa's!

Naast arrangementen voor Attractiepark Slagharen bieden wij ook een groot scala aan andere arrangementen. Deze zijn terug te vinden in ons menu: arrangementen.

Locatie en bereikbaarheid

Hotel Emmen is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Het hotel is gelegen in de plaats Nieuw-Amsterdam en gelegen vlakbij de snelweg A37. Naast deze reisoptie is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer naar Hotel Emmen te reizen. Vanaf station Emmen rijden lijn 7 en lijn 300 in de richting van het hotel. Beiden stoppen zo'n 250 meter van het hotel waardoor ook dit een fijne reisoptie is voor u.

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe