Direct naar de contentDirect naar de footer

ONTDEK WILDLANDS EMMEN

Éen van de leukste en nieuwste uitjes is wildlands aventure zoo Emmen. Het spectaculaire avonturenpark is in 2016 geopend en kwam in de plaats van de oude dierentuin. Wildlands Emmen is een dieren en avonturenpark in één en is zowel voor jong als oud een prachtig park. Wilt u wildlands adventure zoo Emmen optimaal beleven blijf dan eens een nachtje slapen in hotel Van der Valk.

Boek een hotel bij Drenthe

BRENG EEN BEZOEK AAN WILDLANDS EMMEN

Door te kiezen voor een verblijf in hotel van der Valk kunt u rustig de gehele dag doorbrengen in wildlands Emmen. Wellicht heeft u zelfs meerdere dagen nodig om wildlands adventure zoo Emmen te ontdekken. Wildlands Emmen is immers een stuk groter geworden dan de oude dierentuin en biedt meer avontuur voor jong en oud. Ontdek de verschillende werelddelen in wildlands adventure zoo en maak een reis door jungola, nortica of over de serenga. In elk deel van wildlands adventure zoo Emmen zijn dieren te vinden die ook in het wild in deze natuurlijke habitat leven. Voor de kinderen is Animizia in wildlans Emmen erg leuk, wat een overdekte speeltuin is van circa 4700 vierkante meter.

BOEK EEN OVERNACHTING BIJ VAN DER VALK EMMEN

In Nortica waant u zich voor even op het poolgebied en ziet u ijsberen, pelsrobben en humboldtpinguïns. Ook kunt u hier op expeditie in een gave attractie. In het Serenga gedeelte van wildlands Emmen heeft u het gevoel dat u over de savanne loopt. Met de Serenga Safari rijdt u met een truck over de savanne tussen de giraffes, zebra’s en neushoorns. Jungola is het gebied van de jungle, wat onder andere het gebied is van de olifanten, alligators en apen. Leuk om te doen is de boottocht door Jungola. Wildlands adventure zoo is een park vol belevenissen voor jong en oud. Om wildlands Emmen optimaal te verkennen heeft u meer dan een dag nodig. Kies voor een overnachting bij Van der Valk zodat u na een dag heerlijk kunt bijkomen van een dag activiteiten in wildlands Emmen. Hotel Van der Valk in Emmen ligt slechts op enkele kilometers en minuten rijden van wildlands adventure zoo. Ook kunt u een uitstapje maken naar Plopsaland of de hunebedden gaan ontdekken. Ontdek hoe mooi en veelzijdig Drenthe kan zijn door te kiezen voor een verblijf bij Van der Valk Emmen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Emmen

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietsverhuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe