- Hotel naam
- Hotel Emmen
- Adres
- Verlengde Herendijk 50
- Postcode en plaats
- 7833JD Nieuw Amsterdam
- Locatie
- Open in Google Maps
Kerstmenu
Geniet van ons Kerstmenu
Koude voorgerechten
TAPAS GOES WILD
16,50 gevarieerde wild-gerechten
PATÉ ASSORTIMENT
12,50 diverse wild-patés, geserveerd met chutney
BLACK ANGUS CARPACCIO
15,00 dun gesneden runderfilet geserveerd met een truffelmayonaise
VITELLO TONNATO
14,50 dun gesneden kalfslende, geserveerd met tonijnmayonaise en kappertjes
TOAST RICHE
16,50 gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus
HOLLANDSE GARNALEN
14,50 geserveerd met cocktailsaus
GEROOKTE ZALM
14,50 geserveerd met dillemayonaise
SALADE CAPRESE
13,50 tomaat, basilicum en mozzarella
ITALIAANSE EN SPAANSE VLEESWAREN
12,50 geserveerd met meloen
HALVE KREEFT
22,50 geserveerd met citroenmayonaise en rucola
STEAK TARTARE
17,50 rundertartaar geserveerd met eidooier, ui, augurk, kappertjes, mosterd, tabasco en worcestersaus
BREEKBROOD
9,00 geserveerd met boter, aioli en tapenade
Warme voorgerechten
GAMBA’S PIL PIL
17,50 gebakken gamba’s met rode peper en knoflook
PADDENSTOELEN
13,50 gegratineerd met kaas
SOEPEN
9,00 Keuze uit: Bospaddenstoelensoep, Tomatensoep, Wildbouillon (met reepjes hertenfilet) en Mosterdsoep.
Vleesgerechten
VARKENSHAAS
28,50 geserveerd met beurre maître d’hôtel of saus naar keuze*
TOURNEDOS
32,50 geserveerd met beurre maître d’hôtel of saus naar keuze*
KALFSSUKADE
29,50 geserveerd met aardappelpuree
SCHNITZEL
26,50 geserveerd met saus naar keuze*
SPARERIBS
29,50 geserveerd met knoflook- en BBQsaus
MIXED GRILL
31,50 geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
KIPFILET
27,50 gevuld met bospaddenstoelen, bosui, cranberry en pruimen, omwikkeld met rookspek
SURF EN TURF
39,50 tournedos geserveerd met een halve kreeft en beurre maître d’hôtel
RUNDERENTRECOTE - 350 GRAM
37,50 geserveerd met beurre maître d’hôtel
Sauzen naar keuze: stroganoff-, peper-, champignonroom-, roquefort-, saté- en jägersaus
Visgerechten
GEBAKKEN ZEETONG
43,00 SLIPTONG
29,50 met witte wijnsaus
ZALMMOOT
29,50 gepocheerd, bospeen en bimi geserveerd met bearnaisesaus
KABELJAUW
29,50 omwikkeld met spek geserveerd met mosterdsaus
Wildgerechten
HAASFILET
33,50 omwikkeld met spek, geserveerd met cognac wildjus
HERTENBIEFSTUK
33,50 geserveerd met cognac wildsaus
STOOFSCHOTEL
29,50 van haas, hert en wildzwijn
Desserts
GRAND DESSERT
12,50 diverse kleine nagerechtjes
DAME BLANCHE
10,00 WARME KERSEN MET VANILLE IJS
10,00 CREME BRULEE
10,00 STOOFPEER EN CHOCOLADEMOUSSE
10,00 met vanille-ijs
KAASPLATEAU
11,50 diverse binnen- en buitenlandse kaassoorten, geserveerd met roggebrood en chutney
KOFFIE EMMEN
10,00 koffie naar keuze, slagroom en bonbons geserveerd met een likeur naar keuze