Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu

Geniet van ons Kerstmenu

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

.
  • TAPAS GOES WILD

    16,50

    gevarieerde wild-gerechten

  • PATÉ ASSORTIMENT

    12,50

    diverse wild-patés, geserveerd met chutney

  • BLACK ANGUS CARPACCIO

    15,00

    dun gesneden runderfilet geserveerd met een truffelmayonaise

  • VITELLO TONNATO

    14,50

    dun gesneden kalfslende, geserveerd met tonijnmayonaise en kappertjes

  • TOAST RICHE

    16,50

    gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus

  • HOLLANDSE GARNALEN

    14,50

    geserveerd met cocktailsaus

  • GEROOKTE ZALM

    14,50

    geserveerd met dillemayonaise

  • SALADE CAPRESE

    13,50

    tomaat, basilicum en mozzarella

  • ITALIAANSE EN SPAANSE VLEESWAREN

    12,50

    geserveerd met meloen

  • HALVE KREEFT

    22,50

    geserveerd met citroenmayonaise en rucola

  • STEAK TARTARE

    17,50

    rundertartaar geserveerd met eidooier, ui, augurk, kappertjes, mosterd, tabasco en worcestersaus

  • BREEKBROOD

    9,00

    geserveerd met boter, aioli en tapenade

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

.
  • GAMBA’S PIL PIL

    17,50

    gebakken gamba’s met rode peper en knoflook

  • PADDENSTOELEN

    13,50

    gegratineerd met kaas

  • SOEPEN

    9,00

    Keuze uit: Bospaddenstoelensoep, Tomatensoep, Wildbouillon (met reepjes hertenfilet) en Mosterdsoep.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • VARKENSHAAS

    28,50

    geserveerd met beurre maître d’hôtel of saus naar keuze*

  • TOURNEDOS

    32,50

    geserveerd met beurre maître d’hôtel of saus naar keuze*

  • KALFSSUKADE

    29,50

    geserveerd met aardappelpuree

  • SCHNITZEL

    26,50

    geserveerd met saus naar keuze*

  • SPARERIBS

    29,50

    geserveerd met knoflook- en BBQsaus

  • MIXED GRILL

    31,50

    geserveerd met knoflook- en cocktailsaus

  • KIPFILET

    27,50

    gevuld met bospaddenstoelen, bosui, cranberry en pruimen, omwikkeld met rookspek

  • SURF EN TURF

    39,50

    tournedos geserveerd met een halve kreeft en beurre maître d’hôtel

  • RUNDERENTRECOTE - 350 GRAM

    37,50

    geserveerd met beurre maître d’hôtel

Sauzen naar keuze: stroganoff-, peper-, champignonroom-, roquefort-, saté- en jägersaus

Visgerechten

Visgerechten

.
  • GEBAKKEN ZEETONG

    43,00
  • SLIPTONG

    29,50

    met witte wijnsaus

  • ZALMMOOT

    29,50

    gepocheerd, bospeen en bimi geserveerd met bearnaisesaus

  • KABELJAUW

    29,50

    omwikkeld met spek geserveerd met mosterdsaus

Wildgerechten

Wildgerechten

.
  • HAASFILET

    33,50

    omwikkeld met spek, geserveerd met cognac wildjus

  • HERTENBIEFSTUK

    33,50

    geserveerd met cognac wildsaus

  • STOOFSCHOTEL

    29,50

    van haas, hert en wildzwijn

Desserts

Desserts

.
  • GRAND DESSERT

    12,50

    diverse kleine nagerechtjes

  • DAME BLANCHE

    10,00
  • WARME KERSEN MET VANILLE IJS

    10,00
  • CREME BRULEE

    10,00
  • STOOFPEER EN CHOCOLADEMOUSSE

    10,00

    met vanille-ijs

  • KAASPLATEAU

    11,50

    diverse binnen- en buitenlandse kaassoorten, geserveerd met roggebrood en chutney

  • KOFFIE EMMEN

    10,00

    koffie naar keuze, slagroom en bonbons geserveerd met een likeur naar keuze