Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Mini broodjes *

    6,00

    met smeersels en boter

    * Vegetarisch
  • MELOEN

    9,75

    en ham

  • Carpaccio van ossenhaas

    10,50

    met pesto en Parmazaanse kaas

  • Salade caprese *

    11,00

    tomaat en Buffalo mozzarella

    * Vegetarisch
  • GEROOKTE ZALM

    11,50
  • Vitello tonnato

    11,50
  • Hollandse garnalen

    11,50
  • Tapas ‘goes wild'

    12,00

    luxe wildpalet

  • Vispalet

    13,00

    met diverse vissoorten

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • TOMATENSOEP

    6,50
  • Kippensoep

    6,50
  • groentesoep

    6,50
  • mosterdsoep

    6,50
  • UIENSOEP

    6,50
  • BOSPADDENSTOELENSOEP

    6,50
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Gamba’s

    13,50

    aan een spies gegrild met teriyaki saus

  • CAMEMBERT *

    10,00

    gebakken

    * Vegetarisch
  • Gebakken champignons

    9,50

    gegratineerd met kaas geserveerd met kruidenboter en broodjes

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Caesar salade

    11,50

    diverse slasoorten, kip, ei en dressing

  • tonijnsalade

    11,50

    Diverse slasoorten met verse tonijn en dressing

  • eendenborsT SALADE

    11,50

    Diverse slasoorten met gerookte eendenborst en dressing van roodfruit

Bovenstaande salades zijn ook als maaltijdsalade te bestellen. Hiervoor berekenen we een toeslag van €5,00. 
We serveren hierbij een stokbroodje met kruidenboter en tapenade.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalmkrokant

    22,50

    “zalmfilet met een krokante jas”

  • Sliptong

    22,50

    3 stuks

  • Kabeljauw

    22,50

    omwikkeld met spek met witte wijnsaus

  • Scholfilet

    23,50

    gevuld met zalm met bearnaisesaus

  • Gebakken zeetong

    28,50

    (± 450 gram)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel

    19,00

    met saus naar keuze

  • Kipfilet

    20,00

    gevuld met gedroogde tomaten en gegrild met mozzarella

  • Black Angus biefstuk

    21,50

    met champignons of saus naar keuze

  • Schnitzel

    21,50

    met tomaat en gegratineerd met brie

  • Kalfslever

    21,50

    geserveerd met spek en ui

  • Spareribs

    23,50
  • Varkenshaas

    24,50

    gevuld met brie en omwikkeld met spek

  • Kalfssucade

    24,50

    traditioneel bereid onder een puree dakje

  • Mixed grill

    24,50
  • Varkenshaas

    24,50

    met kruidenboter en champignons of saus naar keuze

  • Rib Eye (gegrild)

    26,00

    gegrild (300 gram) met kruidenboter en champignons of saus naar keuze

  • Tournedos

    27,00

    met kruidenboter en champignons of saus naar keuze

  • Sauzen naar keuze:

    stroganoff-, room-, kerrie-, saté-, peper- of bearnaisesaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen.

* De sauzen naar keuze zijn: champignonroom-, stroganoff-, peper-, kerrie-, roquefort-, bearnaise- en satésaus.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vegetarische burger *

    13,50

    geserveerd met broodje en garnituur

    * Vegetarisch
  • Groentecurry *

    14,50

    geserveerd met rijst

    * Vegetarisch
  • Bladerdeeg *

    15,50

    gevuld met groenten en noten met roomsaus

    * Vegetarisch
Wildgerecht

Wildgerecht

  • Hertenbiefstuk

    25,50

    met paddenstoelen en cognacsaus

  • Hazenrugfilet

    25,50

    met paddenstoelen en cognacsaus

  • Jachtschotel

    23,50

    Jachtschotel met wildgarnituur

Kindermenu

Kindermenu

Voor de kleintjes

HOOFDGERECHTEN

  • Pannenkoek

    7,00
  • Poffertjes

    7,00
  • Friet met snack

    keuze uit: kroket, frikadel, biefstukje, schnitzel, zalmmoot

    8,50
  • Spareribs

    8,50
  • Pasta bolognese saus

    8,50

KINDERDESSERTS

  • Yoghurt

    met vers fruit

    5,00
  • Kinderijsje

    5,50
Desserts

Desserts

  • Vlaflip

    5,50

    “ouderwets maar lekker”

  • Vanille-ijs

    5,50

    met slagroom

  • Dame blanche

    6,50
  • Sorbet

    6,50
  • Crème brûlée

    6,50

    met vanille-ijs

  • Pêche melba

    7,00

    perziken en vanille-ijs

  • Warme kersen

    7,00

    met vanille-ijs en slagroom

  • Cheesecake

    7,00

    met bosvruchtenijs

  • Appeltaart

    7,00

    met kaneelijs en slagroom

  • Emmense koffie

    8,50

    espresso, koffie of cappuccino met likeur, slagroom, bonbon en koekje

  • Special Coffee

    8,50

    Irish-, french-, spanish- of Italian coffee

  • Kaasplateau

    9,50

    met notenbrood en chutney

BORRELGERECHTEN

BORRELGERECHTEN

  • Bitterballen (8 stuks)

    5,00
  • Warm bittergarnituur

    5,50
  • Kaas/worst borrelplank

    8,50