Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • STOKBROOD

    4,50

    Vers gebakken stokbroodje geserveerd met kruidenboter en olijventapenade

  • MELOEN

    8,50

    Geserveerd met in port gewelde ardennerham

  • VITELLO TONATO

    9,75

    Dun gesneden kalfsmuis, geserveerd met tonijnmayonaise, kappertje en rucola

  • CARPACCIO VAN OSSENHAAS

    10,00

    Geserveerd met geschaafde Grana Padano kaas en truffelmayonaise

  • GEROOKTE ZALM

    10,00

    Geserveerd met uitjes, kappertjes en dillesaus

  • Hollandse garnalen

    12,50

    Geserveerd met avocado en cocktailsaus

  • gerookte paling

    13,00

    Geserveerd met toast en roomboter

  • RIJK VISPALLET

    14,00

    Geserveerd met Hollandse garnalen, gerookte zalm en paling

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • gebakken champignons

    7,50

    Gegratineerd met kaas

  • GEBAKKEN CAMEMBERT

    9,00

    Gepaneerd en gebakken camembert met een zoetzure salade van rucola en komkommer, geserveerd met honing mosterdsaus

  • MOSSELEN

    9,00

    In knoflook gebakken, afgeblust met room

  • GAMBA’S

    13,50

    In knoflookolie gebakken gamba’s, geserveerd met stokbrood

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • TOMATENSOEP

    5,75
  • Kippensoep

    5,75
  • Hollandse groentesoep

    5,75
  • MOSTERDSOEP

    6,50

    Met Drentse droge worst

  • UIENSOEP

    6,50

    Met een broodje gegratineerd met kaas

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • SALADE NIÇOISE

    10,00

    Slasoorten, tonijn, gegarneerd met ei, tomaat, komkommer, overgoten met een frisse dressing

  • CAESAR SALADE

    10,00

    Slasoorten, kip, kaas, tomaat, komkommer gegrilde spek en een traditionele dressing

  • FETA SALADE *

    10,00

    Slasoorten, feta, olijven, komkommer en tomaat overgoten met een romige dressing

    * Vegetarisch

Bovenstaande salades zijn ook als maaltijdsalade te bestellen. Hiervoor berekenen we een toeslag van €5,00. 
We serveren hierbij een stokbroodje met kruidenboter en tapenade.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • GEVULDE KIPFILET

    17,50

    Kipfilet met kaas gevuld en omwikkeld met spek, geserveerd met kaassaus

  • schnitzel

    17,50

    Geserveerd met een saus naar keuze*

  • kalfslever

    17,50

    Geserveerd met spek en gebakken ui

  • vARKENSHAAS

    19,00

    Geserveerd met champignons en kruidenboter of met een saus naar keuze*

  • GEVULDE VARKENSHAAS

    19,00

    Gevuld met brie, omwikkeld met spek, gegaard in de oven, geserveerd met roomsaus

  • Spareribs

    21,50

    Huisgemarineerde varkensribben geserveerd met knoflooksaus

  • KALFSSUCADE

    21,50

    Stoofpotje met rode wijn, ui, champignons en gegratineerd met aardappelpuree

  • BLACK ANGUS BIEFSTUK

    22,50

    Geserveerd met champignons en kruidenboter

  • TOURNEDOS

    24,50

    Geserveerd met champignons en kruidenboter of met een saus naar keuze*

  • MIXED GRILL

    24,50

    Combinatie van kipfilet, biefstuk, sparerib en een varkensmedaillon, geserveerd met champignons

  • RIB EYE (300 gram)

    26,50

    Geserveerd met champignons en kruidenboter of met een saus naar keuze*

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen.

* De sauzen naar keuze zijn: champignonroom-, stroganoff-, peper-, kerrie-, bearnaise- en satésaus.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • GEVULDE SCHOLFILETS

    19,00

    Gevuld met gerookte zalm en groene asperges, gepocheerd, geserveerd met kruidensaus

  • KABELJAUW

    21,50

    Geserveerd op een bedje van romige pasta met paddenstoelen

  • GEBAKKEN ZALMMOOT

    22,00

    Geserveerd met asperges en bearnaisesaus

  • SLIBTONGETJES (3 stuks)

    23,00

    Geserveerd met witte wijnsaus

  • ROSÉ GEGRILDE TONIJN

    24,00

    Geserveerd op een bedje van prei, geserveerd met ailoi

  • GROTE GAMBA’S

    24,50

    Geserveerd met knoflooksaus

  • GEBAKKEN NOORDZEETONG

    30,00

    Geserveerd met witte wijnsaus Klassieker onder de gerechten

  • “PICASSOGARNITUUR”

    4,00

    Vers fruit en gebakken banaan

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groentegarnituur. Mocht u meer wensen, dan kunt u dit bijbestellen

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • ravioli *

    14,50

    Gevuld met ricottakaas, geserveerd met verse rucola, overgoten met tomatensaus

    * Vegetarisch
  • strudel *

    14,50

    Gevuld met groenten, noten en geitenkaas, geserveerd met kaassaus

    * Vegetarisch
  • AUBERGINE *

    14,50

    Gevuld met roergebakken groenten en champignons, geserveerd met rijst en een pittige oosterse saus

    * Vegetarisch
Kindermenu’s

Kindermenu’s

Voor de kleintjes
  • FRITES MET EEN SNACK

    7,50

    Met een keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets, kaassoufflé, hamburger, saté of knakworstjes, geserveerd met appelmoes en mayonaise

  • FRITES MET VLEES OF VIS

    9,00

    Met een keuze uit: minischnitzel, biefstuk, scholfilet of spareribs, geserveerd met appelmoes en mayonaise

  • PANNENKOEK NATUREL

    6,00

    Geserveerd met stroop, boter en poedersuiker

  • POFFERTJES

    6,00

    Geserveerd met stroop, boter en poedersuiker

  • SPAGHETTI BOLOGNESE

    9,00