Zakelijke bijeenkomsten
met persoonlijk tintje

Zakelijke bijeenkomsten met persoonlijk tintje - Hotel Emmen

Zalen

Hotel Emmen beschikt over 8 multi-functionele zalen, uitermate geschikt voor zakelijke, feestelijke en privé bijeenkomsten. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze mederwerkers van zaalreserveringen.

8 multi functionele zalen

 • Vergaderingen en congressen - Hotel Emmen

  Vergaderingen en Congressen

  Hotel Emmen is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse congressen, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

  Lees meer
 • Bruiloften - Hotel Emmen

  Bruiloften

  Het verzorgen van een bruiloft is een specialiteit van Hotel Emmen. Uw bruiloft behoort tot één van de mooiste dagen van uw leven, en daarom besteden wij hier alle zorg en aandacht aan. Hotel Emmen heeft alle kennis en ervaring in huis om uw dag tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer
 • Feest op maat - Hotel Emmen

  Feesten op maat

  Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfs-, familie- of verjaardagsfeest? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

  Lees meer
 • Groeps Lunch of Diner - Hotel Emmen

  Groeps Lunch of Diner

  Ook met een groot gezelschap bent u bij ons aan het juiste adres voor een diner a la carte, lunch of buffet.

  Lees meer
 • Sport - Hotel Emmen

  Sportfaciliteiten

  Sportteams zijn bij ons graag geziene gasten. Graag organiseren wij een sportmaaltijd of een geheel trainingsweekend. Graag stellen wij een compleet programma voor u samen.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.